AVG

Sinds 25 mei van 2018 is de nieuwe privacy wet AVG (Algemene Verordening Gegevensverwerking) van kracht. Middels dit document geef ik aan welke gegevens ik van u bewaar en waarom.

 

Mailing

Als u een nieuwsbrief van Fotuniek ontvangt dan betekend dat uw naam en emailadres bekend zijn in het mailingsbestand van Fotuniek. Mocht u geen nieuwsbrief meer willen ontvangen dan kunt u op klikken op ‘uitschrijven’ onderaan de nieuwsbrief of een mail naar nelleke@fotuniek.nl sturen met het verzoek om u uit het mailingbestand te halen.

 

Klanten

Mocht u diensten hebben afgenomen van Fotuniek waarbij u een factuur heeft ontvangen dan zijn uw (bedrijfs)naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en eventuele BTW nummer bij Fotuniek bekend. Deze gegevens worden elektronisch bewaard voor de minimale duur die (Nederlandse) wetgever hiervoor eist.

 

Foto’s

Fotuniek heeft als doelstelling het maken van foto’s. De foto’s worden elektronisch bewaard met uw naam erbij. De foto’s worden voor een minimale duur van 10 jaar bewaard. Volgens artikel 12c van de algemene voorwaarden van Fotuniek mag Fotuniek de foto’s die door Fotuniek gemaakt zijn gebruiken voor promotionele doeleinde op (eigen) websites en social media. Mocht u om wat voor een reden dan ook niet willen dat Fotuniek uw foto’s gebruikt voor deze promotionele doeleinden neem dan contact op met Fotuniek via nelleke@fotuniek.nl en dan zullen deze foto’s verwijderd worden. Op alle foto’s die door Fotuniek gemaakt worden rusten auteursrechten.

 

TFP

Soms maakt Fotuniek foto’s op TFP (Time For Portfolio) basis. Voor iedere TFP fotosessie wordt een apart TFP contract opgemaakt zodat duidelijk is wie de foto’s voor welke doeleinde mag en kan gebruiken. Gegevens die bewaard worden zijn; naam, adres en geboortedatum en om wat voor een soort foto’s er gemaakt zijn.

 

Verspreiding

Fotuniek verkoopt nooit persoonsgegevens door aan derden. Anderzijds is het verkopen van foto’s het werk van Fotuniek. Echter zal Fotuniek nooit (uw) foto’s verkopen aan personen of bedrijven waarvoor ze niet bestemd zijn.

 

Website Fotuniek.

De website van Fotuniek maakt gebruik van cookies. Daarnaast wordt er ook door de website van Fotuniek gebruik gemaakt van een analyseprogramma.

 

Beveiliging

Fotuniek probeert alle (persoons)gegevens zo goed mogelijk te beschermen tegen diefstal door derden. Hiervoor worden zowel elektronische als mechanische hulpmiddelen voor ingezet. Mocht er onverhoopt toch (persoons)gegevens gestolen worden dan zal Fotuniek aangifte doen bij de politie en een melding maken bij de autoriteit persoonsgegevens.

Email: nelleke@fotuniek.nl - Tel: 06-307 38 336 - Veenendaal - Utrecht - Nederland

© Fotuniek

  • Instagram - Fotuniek
  • Fotuniek - Facebook